hits

Nyttårsforsetter 2018

Å starte et nytt år er som å starte en ny bok, en ny tegning, et nytt prosjekt eller et nytt blogg innlegg. Det er uendelige muligheter for hva året skal bli og hvordan det skal være, og den eneste som faktisk kan påvirke dette er deg selv. Ikke bare er det kun du som påvirker det, men det er bare du som bestemmer hvordan du skal gjøre det sånn at du er fornøyd med det kommende året. det er ingen hemmelighet at 2017 ikke var det beste året i mitt liv, men samtidig var det et ganske bra år. Jeg fikk til å finne høydepunkter i alle månedene, selv om det tok tid. Et år vil alltid bestå av oppturer og nedturer, men det er viktig at det er oppturene man fokuserer på og ikke nedturene. Dette er et av mine personlige nyttårsforsetter, å være mer positiv. Å starte dagen med et smil, og tenke en positiv tanke isteden for å tenke en negativ en. En liten tanke kan forandre en hel dag, en hel uke, en måned og til slutt et helt år. 

Personlig har jeg aldri brydd meg om nyttårsforsetter, fordi jeg aldri klarte å fullføre dem til den graden hvor jeg var fornøyd med meg selv. Jeg skjønte aldri helt poenget med hvorfor jeg skulle sette opp en liste over hva jeg ville klare i løpet av det nye året. Dette er faktisk det første året jeg har ordentlige nyttårsforsetter. Som jeg nevnte har jeg det personlige nyttårsforsettet om å være mer positiv, men jeg har et par andre også;

Dette er min "liste" over ting jeg vil bli bedre på eller gjøre i løpet av 2018.

♥ Lese minst to bøker i måneden - Dette er en ting jeg må bli flinkere på igjen, jeg var veldig flink til å lese før jeg begynte på videregående. Etter videregående gikk det rett og slett nedover og utenom særemne kan jeg faktisk ikke huske sist jeg leste ut en bok på mindre enn fire måneder.

♥ Utfordre meg selv - Dette har sammenheng med å bli mer positiv. Det er ofte jeg ikke blir med på ting fordi jeg ikke tør, eller fordi jeg ikke føler det er noe for meg. Det er en innstilling jeg vil legge fra meg og prøve å bli med på mer ting.

♥ Ta flere bilder - Dette er noe for både meg selv, men også bloggen. I tillegg til dette vil jeg begynne å vlogge, som har sammenheng med både å utfordre meg selv, og ta fler bilder. 

♥ Ha en mer kreativ bullet journal - Denne skal jeg forklare i et innlegg som kommer litt senere.

♥ Lære å bruke vannmaling - Siste oppgaven jeg gjorde på videregående var med vannmaling, og etter det har jeg hatt lyst til å lære det ordentlig, men jeg har ikke gjort det ennå...

BdpbVU3AxmG
@livetsomkorpsnerd

♥ Begynne å blogge 3 ganger i uka (minst) - Et forsett jeg faktisk kanskje kan klare. Har hatt så lyst så lenge til å faktisk starte å blogge ordentlig. Jeg var veldig flink på dette en god stund, men så stoppet det opp og nå må jeg begynne fra bunnen igjen. 

♥ Poste på instagram regelmessig/oftere - Enda noe jeg faktisk kan klare, dette handler bare om at jeg tar fler bilder (se over) og at jeg klarer å gjøre det regelmessig.

♥ Lære grunnleggende italiensk - Mange lurer sikkert på hvorfor jeg vil lære italiensk og finsk, to av de mest ubrukelige språkene i verden (i manges øyne). I mine øyne er det to fine språk som jeg har lyst til å lære.

♥ Lære grunnleggende finsk - Finsk er et språk ingen forstår seg på og derfor vil jeg lære det. Det virker meningsløst, men jeg vil forstå hvorfor det er som det er.

♥ Utforske nye sjangre innenfor musikk - Dette er i forhold til studiene jeg går og hvordan jeg vil være som person. Jeg vil være en musiker som er åpen for flere sjangre ikke bar eden klassiske og pop sjangeren. 

Dette året satser jeg på blir mye bedre og et bra blogg år! Vi blogges! 

~ Christine Sofie 

Én kommentar

Victoria Larsen

07.01.2018 kl.20:16

Mange flotte mål du har!! :-)

Skriv en ny kommentar