hits

Året som gikk

Dette året her har gått sykt fort og jeg kommer ikke over at vi er i midten av desember allerede... Føler at det var i går at jeg satt på videregående og lurte på hva jeg skal gjøre etter videregående... Jeg tenkte i allefall å gjøre mitt beste med å oppsummere 2017 for dere i ting jeg husker godt eller anser som høydepunkt i året, måned for måned.

J A N U A R

Året startet med en nyttårskonsert med Slemmestad ungdomskorps. Her var vi inviterte til å spille med dem for to år siden egentlig, men da hadde vi jo jubileumskonsert så da utsatte vi det et år. Konserten var kjempe morsom å være med på ikke bare fordi det var gøy å spille, men fordi det var gøy å spille et annet sted enn hjemme i Ski.

F E B R U A R

Største høydepunktet fra denne måneden må ha vært russeballet, eller som vi kalte det avslutningsballet. Vi var på Wallmanns i Oslo, hvor vi fikk den beste opplevelsen! Her fikk jeg endelig brukt ballkjolen min fra 10. klasse, som overraskende nok passet ennå. Jeg fikk vært en hel kveld med Tonje og vi storkoste oss for det meste hele kvelden. Underholdningen og maten var helt sinnsyk og selv med overpriset drikke koste vi oss!

M A R S

Mars var en fullpakket måned. Åsrevyen hadde premiere, krafttak mot kreft og grease konsert med korpset. Her går grensa, revyen vår var kjempe gøy å få være en del av. Krafttak mot kreft var en ære å få være med på, spesielt siden jeg har mistet noen til kreft selv. Grease konserten var fantastisk morsom! Vi hadde det kjempe gøy og jeg skulle ønske vi brukte de sangene igjen. 

A P R I L

TRYVANN!! Vet faktisk ikke hva jeg skal si om tryvann. Den helgen var den beste helgen i mitt liv, og jeg angrer ikke et sekund over at jeg dro. Jeg skulle egentlig ikke på tryvann i det hele tatt, men jeg er glad vi dro og at vi dro den helgen vi gjorde. Selv om det snødde mens vi var der, og det var grusomt kaldt var det kjempe koselig!

M A I 

Helt ærlig, alle sier at man må drikke i russetiden for at den skal være morsom. Det er ren bullshit. Jeg drakk så vidt i russetiden, og hadde den beste tiden i mitt liv. Store deler av russetiden satt jeg hjemme, men alikevel når jeg var med andre så hadde vi det kjempe gøy. Jeg boikotta også halvparten av de arrangementene fra russestyret, mest fordi de sugde, og det var kaldt. Det jeg heller brukte russetiden min på var å ta lappen. Hadde oppkjøring den 16. mai og bestod med glans! 

J U N I

Juni var en sykt slitsom og trist måned. Dette var måneden hvor alt det vi hadde blitt vant til tok slutt. Vitnemålsutdelingen vår var kjempe koselig, og lærerne våre gråt, noe som var helt forferdelig å se på. Etter skoleslutt dro jeg med skolekorpset til Spania, som noen kanskje vet. Det var den beste turen jeg har vært med på i mitt liv. Det var utrolig koselig å få være på tur med det korpset!!

J U L I

Dette er den måneden jeg var hjemme i ca en uke totalt. Når jeg først var hjemme måtte jeg bruke tiden på å pakke om før jeg skulle dra igjen. Det var veldig rart å ikke være så mye hjemme, men grunnen til dette var at vi først var i nordnorge i 1 uke, var i Sverige 1 uke, hvor vi var i en dyrepark, og jeg elsket den dyreparken. Sist men ikke minst sommerkurs og bursdag i 2 uker! Det er en av de beste sommerferiene jeg har hatt i mitt liv, tror jeg! 

A U G U S T

Den tyngste måneden i år, må har vært denne.. Flytting, studiestart og nye rutiner skulle på plass. Det var helt forferdelig i starten, men det kom seg etterhvert, hvis noen fulgte med på bloggen i august/september skrev jeg litt om det da. Har nevnt tidligere at jeg er veldig hjemmekjær av meg, og da kan dere forestille dere hvordan det var å skulle flytte hjemmefra for første gang. Heldigvis gikk det bra, og jeg lever ennå! (Så vidt, fordi stipendet vi får er så nærme fattigdomsgrensa at det er vilt)

S E P T E M B E R 

Dette var en veldig morsom måned. Vi hadde prosjekt uke på skolen hvor vi drev med hiphop, og skulle lage vår egen hiphop sang! Gruppa mi endte opp med å lage en låt om hvordan det er å skulle bli lærere! Vi hadde det kjempe gøy! Senere i måneden, om det ikke var før(?), var jeg på tusenfrydstevnet med skolekorpset, jeg egentlig har slutta i, også feiret vi bursdagen til mamma samtidig! Oppå alt dette hadde kjæresten og jeg et års jubileum! 

O K T O B E R 

I oktober hadde vi vår første "ferie" og første eksamen, men høydepunktene kom samtidig. Vi hadde vår andre oktoberfest med korpset. Hvor det kom ekstremt mye folk, så mye folk at de ikke kunne slippe inn flere folk. Samspill I var helgen etter hvor jeg var en av de eldste. I tillegg til at vi hadde temakonsert på skolen hvor jeg fikk jobbe med Grunge en helt annen sjanger enn det jeg vanligvis driver med.

N O V E M B E R

Det skjedde ikke så mye i november, bortsett fra en RØST konsert i Ås som jeg var på for å møte et par venner. I tillegg til at vi på musikklinja ble spesielt inviterte til jubileumsfesten for høgskolen, samtidig som at jeg er tillitsvalgt så jeg ble invitert utenom det også.

D E S E M B E R

Vi er jo så og si midt i desember, men alikevel har jeg to høydepunkter fra måneden. Syng med oss, den tradisjonelle julekonserten med janitsjaren, hvor vi spiller julen inn. I år var den i det nye rådhusteateret, noe som var gøy! I tillegg til vinterkonserten med skolen, som var nå på fredag. Det var kjempe gøy å få være en del av den konserten. Jeg stor koste meg med å være prosjektleder på den konserten. 

For et år det har vært. Det har vært ekstremt mange opp og nedturer i år, så nå er jeg veldig klar for et nytt år og nye muligheter. Jeg har aldri vært så klar for et nyttår som jeg er nå. Det er rart hvordan man bare føler at det er nok, også tenker man et nytt år og da er alt liksom glemt. Håper dere likte å lese om høydepunktene i året mitt, like mye som jeg likte å skrive om dem! Så blogges vi senere! ♥ 

~ Christine Sofie ♥ 

Én kommentar

Victoria Larsen

19.12.2017 kl.13:00

Kjempe flotte bilder! :-)

Skriv en ny kommentar