hits

Blåfjell og brettspill!

Her om dagen satt jeg og pratet med Sara på facebook, fordi vi bor ikke på samme sted og var ikke sammen på dette tidspunktet, om hvor vidt vi hadde sett blåfjell eller månetoppen siden vi var små. Personlig har jeg ikke sett blåfjell siden det gikk på tv sist i 2004(?) og månetoppen likeså. Som dere sikkert så har jeg månetoppen sengetrekk, som jeg elsker og har hatt siden jeg var liten. Mens vi hadde denne samtalen satt jeg og så etter et sted å se på månetoppen og/eller blåfjell, noe som faktisk ikke eksisterer!!! På dette tidspunktet ble jeg kjempe lei meg, begynte nesten å gråte, så ille var det. Fant til slutt ut at platekompaniet har dvd'ene til en pris jeg ikke har penger til, og ble enda mer lei meg. I tillegg til at de ikke har hverken Blåfjell eller Månetoppen på NRK lenger, på grunn av rettighetsgreier, så har de ikke Pakten lenger heller. Jeg kan ha grått bittelitt når jeg fant ut dette. Det endte med at jeg la ut på snapchat om noen ville sponse meg Blåfjell eller Månetopppen DVD'ene, og plutselig fikk jeg melding på facebook av en venninne i klassen om at hun hadde DVD'en til blåfjell!!!!!!!! Jeg ble så sykt glad! 

Sara og jeg ble enige om å møtes for å se på det i dag, og det ble til en veldig koselig jentekveld. Vi skulle egentlig bare se på blåfjell og spise noe godt, men jeg er alt for rastløs til å bare sitte og se på noe. Derfor endte det med at vi først spilte Rummy mens vi så på blåfjell og lo av alt det kleine som er i blåfjell. Etterhvert begynte vi å spille kortspillet "stress" som jeg ikke har spilt siden jeg gikk på ungdomsskolen. Vi spiste også middag, inni mellom dette. Jeg fikk også gitt Sara en førjulsgave som jeg visste hun hadde veldig lyst på, noe som var veldig koselig! Det ble i allefall en veldig koselig kveld som jeg vil huske veldig lenge! Vi fikk ikke sett fler enn 11 episoder, så vi mangler 13 episoder for å få sett hele, så satser på at vi får sett det før eller senere. 

Bck0o1xnWHHszfxZpnI9fMaSdJmmMUTFnBnQIM0
♥ @livetsomkorpsnerd @sarabakkenget 

Også beklager jeg for at jeg ikke la ut dette innlegget i går, men fordi det ble veldig sent før Sara gikk hjem så fikk jeg ikke begynt på innlegget før rundt 11, og da syntes jeg det var litt sent å begynne å legge ut innlegg. Nå har dere i allefall fått dette innlegget! Nå skal jeg dra å gjøre siste finish på et par ting til konserten også blogges vi! ♥ 

~Christine Sofie♥ 

Én kommentar

Victoria Larsen

12.12.2017 kl.14:57

Sååå koselig! :-)

Skriv en ny kommentar