Høstens ønske reiser...

Nå som det begynner å bli ekstremt kaldt, iallefall her på Hamar, får jeg bare lyst til å dra vekk og bli der hele vinteren. Selv om mange av de reisemålene jeg har lyst til å dra til ikke er spesielt mye varmere, så må jeg si at de ser vesentlig bedre ut enn det jeg opplever som kaldt akkurat nå. Både Agnes og jeg har såå lyst til å bare reise sammen. 

♥ Brighton, England

En av de fineste byene i hele England etter min mening, og meningen er basert på vlogger og bilder. Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne bare bestille fly og dra til Brighton. Har sett så mange ting som hadde vært så gøy å oppleve, spesielt med beste venninnen min! Ting vi har lyst til å oppleve er jo selvfølgelig Brighton Pier, stranda og et sted som heter Chewton Glen, som er et trehus hotell!

 New York, USA

Dette er et reisemål som har stått på bucketlisten min siden jeg dro til Las Vegas med foreldrene mine i 2006. Da mellomlandet vi i New York, men vi var bare på flyplassen og ingen andre steder. Etter å ha sett Gossip Girl alt for mange ganger har jeg ekstremt lyst til å se det for meg selv, og gjerne på vinteren! New York om vinteren ser helt idyllisk ut! Enda et sted jeg vil oppleve er selvfølgelig fashion street! 

 Los Angeles, USA

Enda et reisemål som har stått på bucketlisten min i ganske lang tid. Da vi var i Las Vegas var vi i San Diego, som er ca to timer sør fra Los Angeles. Skulle virkelig ønske jeg kunne si jeg var i LA, men det var vi da altså ikke. Steder som Hollywood og Boulevard er steder jeg har lyst til å oppleve! Spesielt med beste venninnen min! 

♥ Island

Hit har jeg blitt lovet å dra i all evighet, men har aldri skjedd. Nå som Agnes og jeg ser på reiser vi har lyst til å dra på er Island definitivt på lista. Å oppleve gesirer og varme kildene er en virkelig en stor drøm. Enda et reisemål som står på bucketlisten min, og med god grunn mener jeg!

Landmannalaugar Nationalpark - Amazing Landscape in Iceland - trekking in colorful mountains in summer time

♥ London, England

Dette er det eneste stedet jeg faktisk har vært, men har så utrolig lyst til å dra tilbake og oppleve mer enn det jeg gjorde sist jeg var der. London har så utrolig mye å by på Warner bros studios, lunsj i Hyde Park, Madame Tussauds, Oxford street og så utrolig mye annet. For øyeblikket er vel dette også det mest realistiske reisemålet på lista. 

~ Christine Sofie ♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits