Når livet ikke er helt på topp...

Det er vel ingenting å skjule at ingen har helt perfekte dager alle 365 dagene i året, ingen har perfekte uker eller et helt perfekt år. Det har ikke jeg heller, og jeg skrev litt om det i uka som var innlegget mitt, men jeg har ikke hatt de beste ukene i det siste. Mye stress og mye ting som jeg føler jeg skulle ha gjort som jeg ikke rekker å gjøre fordi jeg er så sliten etter skole og korps at jeg ikke klarer og går å legger meg med en gang jeg får mulighet. Ikke bare har jeg vært skikkelig sliten og trøtt, men jeg har også vært ganske lei av alt, og da mener jeg liksom alt fra skole til internett. Vanligvis ser jeg 10-15 youtube videoer om dagen, mens denne uken har jeg kun sett omtrent 5 i løpet av uken fordi jeg har vært så lei. Dessverre har dette gått utover både venner, familie og dessverre kjæresten min, men selv om jeg har vært så lei så har folk støttet meg, kommet bort til meg og vært med meg for å gjøre det bedre. Ingenting er bedre enn noen som stiller opp for deg hvis du trenger det, og det er virkelig det beste som finnes.

Som jeg nevnte har jeg vært et vrak de to siste ukene, og jeg har følt at alt går nedover. Ikke bare skole, men også mye rundt meg. Som dere sikkert forsto prøvde jeg meg på å starte opp bloggen igjen etter en god stund på mandag, og det var fordi jeg savner å blogge. Allikevel klarer jeg ikke å få tid til det og må misse flere dager på å skrive fordi jeg føler jeg må gjøre andre ting også havner jeg i sengen. Livet har ikke vært helt på topp, men det kommer til å bli bedre etterhvert som dagene går. Det viktigste er at jeg har de som står meg nærmest ved meg for å støtte meg når jeg faller ned igjen. Jeg kunne ikke satt mer pris på alt det folk gjør for meg i hverdagen. Det er helt sinnsykt hvor mye folk gjør for at jeg skal ha det bra, og det håper jeg virkelig folk gjør dere også! 

Hvis ting ikke er helt på topp, sett ting i perspektiv og sett pris på det du har rett foran deg. Vennene dine, familien din, kjæresten eller partneren din osv. vis at du setter pris på dem og de viser det samme tilbake! Det er i allefall min erfaring. 

Håper alle har hatt en bra dag i allefall og at dere skal kose dere i helgen. Jeg har kommet opp i nynorsk og bokmåls eksamen så hurra for det! Nå skal jeg prøve å slappe av i et par dager før det er på'n igjen neste uke! Ha en super fin fredag videre så blogges vi! ♥

~Christine Sofie♥

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits